Teknoloji

Banishers: Ghosts of New Eden Yayına Yakın

 
DON’T NOD tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon, rol yapma ve macera oyunu Banishers: Ghosts of New Eden, 13 Şubat’ta piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Dikkat çeken görselleri ve bölgeleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan aksiyon rol yapma oyununda gerçekten unutulmaz anlar bizi bekliyor. Burada farklı karakterlerle etkileşim kurabiliyoruz. Kararlarımızın çok önemli olduğu ve bu kararlarla farklı sonuçlarla karşılaşacağımız imalatta ilginç detaylar bizi bekliyor. Rol yapma türünün ilgi çekici unsurlarının yer aldığı yapımda unutulmaz iki karakter olarak ilerlemeye başlıyoruz. Bu karakterlerle birlikte hayalet avına girişebiliriz. Çeşitli olayları çözebileceğimiz, farklı olay ve olaylarla karşılaşabileceğimiz yapımda doğaüstü güçlerin de burada olduğunu görebiliyoruz. Farklı silahları elimize alarak onları yok etmeye çalışıyoruz. Bu oyunda doğaüstü güçlere karşı savaşırken elbette kendi mühimmatımızı diğer kaynaklarla birleştirebiliyor, yeni kaynaklar üretebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Genel olarak oyun bize geniş özgürlükler sunuyor ve bu sayede bize geniş bir deneyim aktarmak istiyor.
 
Burada 1695 yıllarını bizlere aktarmayı amaçlayan yapımdaki unutulmaz olayları çözmeye çalışıyoruz. Elbette bu olayları çözerken farklı kararlarla karşılaşabiliriz. Burada her oyuncu farklı bir deneyim yaşıyor. Çünkü burada aldığınız ve vereceğiniz kararlar tamamen farklı olabilir. Diğer oyunculardan farklı olan bu kararlarla burada bulunduğunuz süre içerisinde farklı bölgelere ilerleyebilir, yeni karakterlerle tanışabilir, yeni bölgelerle burada yerinizi alabilir ve aynı zamanda arka planda hikayeyi deneyimleyebilirsiniz. Arka planda yer alan hikayenin oyuncuların dikkatini çekecek şekilde ortaya çıkması amaçlanıyor. Çünkü aksiyon rol yapma oyununda bize sunulacak hikaye gerçeklerden daha önemli. Bu hikaye ile uzun soluklu bir deneyime adım atmaya ve oyunda bu şekilde ilerlemeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu tür oyunlarda hikaye çok önemlidir. Umarız bu oyunda keyifli bir hikaye deneyimi bizi bekler ve biz de bu keyifli deneyimde yerimizi alabiliriz.
 
 
 
Farklı baskın stilleri ile yer alabileceğiniz yapımda Kuzey Amerika’nın farklı bölgelerine doğru ilerleyebilir ve dolaşabilirsiniz. Daha sürükleyici savaşların ve ilgi çekici bir hikayenin yer aldığı yapımda hayalet avcıları olarak yer alıyoruz ve burada farklı türde düşmanlarla da karşılaşabiliyoruz. Elbette bu türlerin üretiminde her bölgede farklı türde düşmanlar bulunmaktadır. Farklı düşman türlerinin farklı saldırı stilleri vardır ve biz de bu düşmanların nasıl saldırdığını öğrenmeye çalışıyoruz. Burada irili ufaklı düşmanların yanı sıra işveren savaşları da yaşanabiliyor. Bu işveren savaşlarında daha ağır bir deneyimle karşılaşabiliriz ve elbette baskın taleplerini yenebilmek için farklı şekillerde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Oyunda geçirdiğimiz süre boyunca bu işverenlerle uzun vadeli bir savaş başlatabilir ve farklı kombolarla onları alt etmeye çalışabiliriz. Dolayısıyla oyunda geçireceğiniz süre boyunca bu tür içeriklerle bir arada karşılaşabilir ve doğrudan oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Bunun dışında ilginç oyun mekanikleri de bizi bekliyor. Manevi güçlerle birlikte mücadele ettiğimiz yapımda dramatik sonuçlar doğuracak çeşitli seçimler yapıp hikaye odaklı aksiyon rol yapma deneyimine adım atabiliyoruz. Burada iki farklı karakter farklı koşullar altında karşımıza çıkıyor ve burada her karakterin farklı görevleri bulunuyor.
 
Bu görevler elbette hem ana görevler hem de yan görevler olarak karşımıza çıkıyor. Ana görevlerin yanı sıra hikayenin içeriğini de oradan deneyimleyip daha da ilerleme kaydedebiliyoruz. Yani görevler aracılığıyla hem karakterimizi geliştirebiliyoruz hem de yeni kaynaklar ve ekipmanlar kazanabiliyoruz. Burada elbette her iki görev türünün de tutarlı bir şekilde ortaya çıktığını ve iki farklı yönde hareket edebildiğimizi görebiliyoruz. Arka plandaki hikaye hem orta sahneler hem de karakterler arasındaki diyaloglar aracılığıyla bizlere aktarılıyor. Orta sahneler ilginç ayrıntılarla dolu ve bize bu korkunç durumdan nasıl çıkıp gün ışığına çıkacağımızı anlatıyor.
 
 
 
Farklı olaylarla bir arada karşılaşabildiğimiz, olayları farklı şekillerde çözebildiğimiz, hatta bölgelere dilediğimiz gibi yaklaşabildiğimiz üretimde, hangi görevlere, hangi biçimde yaklaşacağımıza karar veriyor ve seçimlerimizle gidişata birlikte yön verebiliyoruz. Oyunda seçimler çok önemlidir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi seçimlerle karakterlere daha da yakınlaşabiliyor ve görevlere yaklaşımımızı da aynı şekilde belirleyebiliyoruz. Doğrudan düşmanların içine dalabileceğimiz ya da gizlice ilerleyebileceğimiz yapımda, farklı duyguların yer aldığı bir hikaye içeriğiyle karşılaşabiliyoruz, burada da doğaüstü yaratıklar ve kadim sırlarla karşılaşabiliyoruz. Zengin ve ilgi çekici bir dünyada yaşadığımız açık dünyada dilediğimiz gibi dolaşabiliyor, bu bölgelerdeki hikayeleri deneyimleyebiliyor, karakterlerle etkileşime geçebiliyor ve burada karakterlerin arkasındaki hikayeyi öğrenebiliyoruz.
Oyunda iki aşık arasındaki keyifli ve ilginç hikayeyi deneyimleyebiliyoruz ve bu gizemleri çözmek için elimizden geleni yapmak üzere yola çıkıyoruz.
 
Canlılara eziyet eden tüm bu ruhları ortadan kaldırabileceğimiz üretimde iki farklı dünyadayız. Hem ruhların hem de sıradan insanların yaşadığı bir dünyada yer aldığımız yapımda, zekanızı kullanarak iki farklı karakterin güçlerini ruhsal güçlerle birleştirmeye çalışıyorsunuz. İki farklı karakterin güçlerini birleştirerek burada farklı kombolarla karşılaşabiliyoruz ve aynı zamanda önümüze güçlü kararların çıktığını söyleyebiliriz. Hikayemizi istediğimiz biçimde sonlandırabileceğimiz, dallara ayrılan bir hikaye içeriğiyle karşımıza çıkan yapımda talihimizi önemli ölçüde değiştirebiliyoruz ve yolculuğumuz burada gerçekten farklılaşıyor. Elbette buradaki farklılıklar her oyuncuya farklı bir deneyim sunuyor. Dolayısıyla oyunda olduğumuz sürece hem Antea isimli bir karakter hem de Red isimli bir karakter olarak burada yerimizi almaya başlıyoruz. İki farklı karakterde iki farklı yetenek ağacı bulunuyor ve bunlarla birlikte keyifli bir deneyim bizi bekliyor.
 
 
Oyunda oynadığımız süre boyunca iki farklı karakterin büyüleri, silahları ve ruhsal güçleri birbirinden farklılık gösteriyor ve bu güçlere sahip doğaüstü düşmanlarla karşılaşabiliyoruz. Tüm gücümüzü açığa çıkarabildiğimiz, kendimizi yeni ekipmanlarla donatabildiğimiz üretimde bu ekipmanlar gerçekten çok değerli. Burada farklı ekipmanlar, kılıçlar, kalkanlar ve daha fazlasını kullanarak düşmanların üstesinden gelebiliriz. Yeni ekipman ve yeteneklerle burada geçireceğimiz süre boyunca hem yeni yeteneklerin kilidini açabilir hem de yeteneklerimizi güçlendirebiliriz. Dünyanın kadim sırlarını ortaya çıkarabileceğimiz, aynı zamanda burada tanınmış karakterlerle de karşılaşabileceğimiz güçlü bir yapımda, bilinmeyen gizemleri ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapmak üzere yola çıktık. Kaderimizi etkileyen ahlaki tercihlere dahil olduğumuz üretimde keyifli bir tema ile ilerleyebiliriz.
Oyundaki savaş mekanikleri pek çok önemli detayla karşımıza çıkıyor. Burada düşmanlarla birlikte mücadele ederken elbette ilk etapta onlara nasıl saldırılacağını öğrenmek önemli. Bu yapı sayesinde düşmanların nasıl saldırdığını öğrenebilir ve aynı zamanda bu saldırılara karşı koyabiliriz. Mesela elimizde bir kılıç varken düşmanla savaşacağımız bir alanla karşı karşıya olduğumuz bir arenaya inebiliyoruz. Düşmanla birlikte savaştığımızda öncelikle ona karşı yapılacak saldırıyı kılıcımızla savunabilir ve onun saldırısıyla başa çıkabiliriz. Bunun dışında karakterimizi aniden sağa sola hareket ettirebiliyor, yuvarlanabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Bu sayede düşmanların saldırılarını boşa çıkararak karşı saldırı gerçekleştirebiliyoruz.
Üretim esnasında farklı bölgelere doğru ilerleyebilir ve bu bölgeleri doğrudan keşfetmeye çalışabiliriz. Etrafı keşfettikçe daha keyifli olaylar ve kaynaklarla karşılaşabiliyoruz, aynı zamanda burada farklı kaynakları harmanlayıp birleştirebiliyoruz. Bu sayede yeni ekipmanlar edinebilir ve bu kaynakları en uygun şekilde kullanmaya çalışabiliriz. Bu bölgeler içerisinde aslında hoş atmosfere sahip kısımlara gidebilir, buradayken çevredeki manzaralara bakabilir ve gerçekten hoş manzaralarla karşılaşabiliriz. Burada dilediğiniz gibi ekran görüntüsü alabilirsiniz. Oyun, görünüm ve grafik açısından gerçekten keyifli bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
 
 
Oyunda ormanlardan, harabe alanlardan, yanmış alanlardan işveren savaşlarına gidebileceğiniz arenalara kadar ilerleyebiliyorsunuz. Burada gerçekten savaşabileceğiniz alanlar öne çıkıyor. Ancak oyunda keyifli bir deneyim yaşamak için karakterinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Karakterinizi geliştirirseniz elbette daha güçlü düşmanlarla savaşabilirsiniz ve ne kadar gelişirseniz o kadar güçlü düşmanları yok edip kaynaklarını elde edebilirsiniz.
Oyunun bir karakter ekranı bulunmaktadır. Bu karakter ekranı ile karakterimizin her yerine dilediğiniz gibi dokunabilir, kalçasından üst kısmına, elinde tuttuğu silaha, oradan çizmelerine kadar her bir bölgesine farklı ekipmanlar takabilir ve istediğiniz yere kadar farklı ekipmanlar takabilirsiniz. Aynı zamanda karakterinizi güçlendirebilirsiniz. Elbette oyunda farklı düzeyde ayrıcalığa ve güce sahip silahlar ve zırhlarla karşılaşıyoruz. Bunların yanı sıra dilediğimiz takı ve aksesuarları da karakterimize takabiliyor ve böylece düşmanlarla yüzleşmeye daha güçlü bir şekilde hazırlanabiliyoruz.
Karakter ekranının sağ tarafında karakterimizin gücü, dayanıklılığı ve daha fazla istatistik burada görünür. Tabii ki istatistikleri ne kadar artırırsak o kadar güçleniriz ve dolayısıyla işveren savaşlarında da o kadar etkili olabiliriz. Bu bağlamda oyunda hem keyifli bir aksiyon rol yapma deneyimi yaşayabiliriz hem de burada karakter odaklı bir yapının bulunduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla bu tarz oyunlar aksiyon rol yapma deneyimlerini sevenlerin yanı sıra karakter odaklı yapımlardan hoşlananlara da hitap ediyor ve oyun bize keyifli bir deneyim sunmak için elinden geleni yapıyor.
 
 
Oyunda yer alan yetenek ağacı sayesinde karakterinizi gerçekten güzel yeteneklerle harmanlayıp oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Oyunun Steam sayfası şu an açık olup dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu tür oyunları seviyorsanız bu yeni oyuna gerçekten göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Bunun dışında oyunun ön siparişleri şu an için açık olup, dilerseniz oyunu Steam platformu üzerinden 35$ fiyat etiketi ile satın alabilir, çıktığı zaman ise direkt olarak Steam üzerinden görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. senin kütüphanen. Uzun soluklu bir aksiyon rol yapma deneyimi yaşamak istiyorsanız ve bu tarz oyunlara geçmek istiyorsanız bu oyuna mutlaka göz atmalısınız diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler